Despre noi

Cine suntem

Suntem o companiei de contabilitate prezentă pe piață încă din anul 2007, membră a Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România, și avem o echipă de profesioniști bine pregătiți cu o experiență vastă în domeniul financiar-contabil.

Suntem aici în calitate de Partener de business, să asigurăm întreg suportul și consilierea necesară astfel încât afacerea clienților noștri să se dezvolte constant.

Oferim o gamă completă de servicii pentru întreprinderi mici si mijlocii care activează în mai multe industrii și oferim suport și consiliere pe specificul fiecărui tip de business.

Serviciile noastre de contabilitate, consultanță financiară și audit, resurse umane și salarizare sunt adaptate nevoilor clienților și sunt corelate cu ultimele modificări legislative din domeniu.

Ceea ce ne diferențiază de alte companii de contabilitate, este că suntem un partener activ și implicat în relația cu fiecare business în parte, răspundem rapid la solicitările clienților, ne adaptăm tuturor nevoilor acestor și aducem valoare adăugată prin soluții foarte bine documentate.

La nivel de business, investim constant în îmbogățirea metodelor, instrumentelor și perfecționarea lor astfel încât să ne putem ajuta clienții cât mai eficient posibil.

Roxana Danciu

Managing Partner – Albatros Contab Audit

Misiune

Pentru noi, fiecare CLIENT este unic. Furnizăm servicii de contabilitate de calitate, utile și relevante pentru fiecare client în parte, în funcție de specificul afacerii sale. 

Facem acest lucru conform unor standarde profesionale și personale înalte și ne dorim să fim PARTENERUL de care orice antreprenor are nevoie pentru a-și aduce business-ul la următorul nivel.

Viziune

Aducem valoare adăugată în business-ul fiecărui CLIENT, iar avantajul major este că fiecare client beneficiază de consultanță direct de la un expert contabil, nu de la un contabil căruia i-a fost alocată o anumită companie.

Valori

 • Responsabilitate – acționăm în mod responsabil și suntem la curent cu ultimele modificări legislative din domeniu.
 • Corectitudine – creăm un parteneriat de durată bazat pe încredere, deschidere și profesionalism.
 • Proactivitate – răspundem rapid solicitărilor clientilor noștri și suntem întotdeauna la un email/telefon distanță gata să le oferim toate informațiile de care au nevoie conform specificului afacerii lor.
 • Comunicare deschisă – suntem întotdeauna partenerul de care clientul nostru are nevoie. Îi oferim acestuia tot sprijinul, suportul și consilierea necesară ca business-ul său să se dezvolte.
0 +
Clienți
0 +
Milioane euro CA gestionată
0
Anul autorizării CECAR
0 +
Salariați

Portofoliu clienți

Lucrăm cu clienți din diferite domenii de activitate, iar serviciile noastre sunt personalizate în funcție de specificul fiecărui client în parte.

Domenii în care activăm:

 • IT, dezvoltare software, realizare site-uri;
 • marketing, publicitate, virtual assistance;
 • servicii de comisionare pentru vânzarea produselor și recrutare personal;
 • stomatologie, radiologie, farmacie, medicină generală;
 • comerț on-line de mărfuri și produse hand-made;
 • comerț cu ridicata și comerț amănuntul în magazine;
 • producție alimentară și nealimentară;
 • agricultură, piscicultură.

Certificări

CECCAR | Camera consultanților financiari | Camera auditorilor financiari din România

Programe de contabilitate

În prezent lucrăm cu succes în:

 • Saga Software,
 • Artsoft
 • Varanha

Preluăm date direct din:

 • Smartbill
 • Fgo

Suntem extrem de flexibili, învățam repede și ne adaptăm rapid și la alte programe de contabilitate 🙂

Certificări

CECCAR

Camera consultanților financiari

Camera auditorilor financiari din România

Testimoniale clienți

Pentru mine contabilitatea este o limba straina. Datorita Albatros Contab am reusit sa o inteleg mai bine. Activez ca PFA si Albastros ma ajuta sa fiu la zi cu toate documentele, sa scap de grija declaratiilor fiscale si sa stiu intotdeauna ce am de facut pentru ca activitatea mea sa respecte reglementarile in vigoare
Ramona
Freelancer

Am fost initial clientul unei alte firme de contabilitate; serviciile erau mai scumpe si se realizau mult mai greu. Sa ma mut la Albatros a fost pentru mine o gura de aer curat. Trebuie să spun că echipa este placuta si foarte prompta. Nu veti fi dezamagiti!
Razvan
Antreprenor Servicii IT
Suntem foarte multumiti de colaborarea cu firma de contabilitate Albatros ContabAudit SRL. Am descoperit pe parcursul colaborarii, ca sunt o echipa profesionista, rapida si eficienta cu care ne-a facut placere sa lucram. Pe langa profesionalismul si proptitudinea de care dau dovada unul dintre multele motive ,este comunicarea. Este una din cea mai buna relatie client/prestator pe care am avut-o pana acum, apreciez in mod pozitiv interesul pe care l-ati oferit. RECOMAND !
Claudia
Director campanie distribuție produse alimentare


Recomand cu drag si bucurie Conta123 pentru profesionalism, servicii de calitate, raspunsuri rapide, implicare si orientare catre client. Este un partener de nadejde care iti poate ajuta business-ul sa treaca la nivelul urmator!

Adelaida
Creatori de Context